O podjetju

Kdo smo in kaj delamo

Hoa Projekt d.o.o. je ena izmed vodilnih družb v regiji na področju prodaje ekoloških lahkih vozil na električni pogon in je ekskluzivni uvoznik “utility” vozil znamke Italcar in delovnih vozil Alke za Adriatic regijo.

Pod svojo streho združujemo prodajo električnih vozil, električnih skuterjev, koles, električnih polnilnih postaj ter tehnično podporo. V nekaj zadnjih letih smo uspeli približati svoje izdelke in storitve slovenskim državljanom in institucijam, pri čemer smo zelo ponosni na pozitivne odzive trga.

Ponujamo celostne rešitve in svetovanje za transport in notranji prevoz po turističnih, mestnih in industrijskih območjih ter parkih, vključno s prilagajanjem vozil željam in potrebam njihovih končnih uporabnikov. Poleg izbire barve vozila, tipa motorja in možnost izbire zmogljivejših baterij, ki povečajo avtonomijo vozila. Hoa Projekt v okviru celostnih rešitev in svetovanja tako ponuja tudi pomoč pri izbiri ustreznega modela financiranja, upravljanje voznega parka in sanacijo odsluženih prevoznih sredstev. Svoje znanje in večletne izkušnje usmerjamo k nenehnemu izboljševanju storitev na področju e-mobilnosti.


Zakaj Hoa Projekt?

Od drugih se razlikujemo zlasti po svojem pristopu k strankam, pri čemer dejavno sodelujemo pri iskanju rešitev, predstavitvi novih možnosti in modelov ter naših po prodajnih storitvah podpore in vzdrževanja.

Pohvalimo se lahko, da so med našimi strankami hotelski kompleksi, mestna središča, nacionalni parki in nekatere vodilne svetovne institucije. Odločite se lahko za predstavitveno vožnjo, kjer si lahko ogledate možnosti, ki jih vozila ponujajo, lahko pa vam tudi odstopimo eno do naših predstavitvenih vozil v preizkusno uporabo. Z velikim veseljem vam bomo predstavili svoje izdelke in storitve.

Med znanimi družbami, ki pri notranjem prevozu uporabljajo električna vozila, so pokopališče Maribor, Nuklearna elektrarna Krško, Mestna občina Ljubljana, Zavod Tivoli, Občina Piran, Turistično podjetje Adria d.o.o., JGZ Brdo, Občina Velenje, Kobilarna Lipica, Soline d.o.o., nakupovalno središče Park Center Koper, ZD Celje, Terme Snovik, Hotel Marita, Terme Krka in drugi.


Poslanstvo in vizija

Naša osnovna naloga je izpolnjevati vsa pričakovanja in zahteve kupcev naših storitev in  izdelkov, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati dolgoročno partnerstvo. Nenehno strmimo k izboljšanju storitev na področju e-mobilnosti.

Na domačem trgu in širši regiji želimo okrepiti sedanji položaj med ponudniki ter s pomočjo strokovnega kadra postati najbolj zanesljiv in okolju prijazen poslovni partner na področju e -mobilnosti. Za uresničitev zastavljene vizije podjetja je bistven nadaljnji uspešen razvoj podjetja.

Cilj je vzdrževati kakovost opravljenih storitev in jo izboljševati, pridobiti kakovostna priporočila ter biti prepoznavni tako na domačem trgu kot v tujini. Še naprej si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših kupcev, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše.


PRODANIH VOZIL

PRODANIH POLNILNIC

POSLOVNIH STRANK

OPRAVLJENIH SERVISOV

Številke povedo vse. Prepričajte se!

Hitri dobavni roki

Jamčimo kratek rok dobave vseh vrst električnih vozil, pester izbor polnilnih postaj in dodatno opremo ter rezervne dele.

100% garancija

Največja izbira električnih vozil in polnilnih postaj v Sloveniji! Ekološka, neslišna in enostavna prevozna sredstva za vaše okolje.

Zadovoljstvo kupcev

Od drugih se razlikujemo zlasti po svojem pristopu ter naših po prodajnih storitvah podpore in vzdrževanja.

Cenovno ugodno

Ekološka vozila na električni pogon so bogato opremljena s široko paleto serijske in dodatne opreme.

Premikamo meje na področju E-Mobilnosti!

 Največja izbira električnih vozil in polnilnih postaj v regiji.