Električna vozila

Zakaj so ekološka vozila na električni pogon dobra izbira za vaše podjetje?

Ekološka, neslišna in enostavna prevozna sredstva, ki jih lahko uporabljate v proizvodnih obratih, skladiščih, mestnih jedrih ter pri prevozu na odprtem. Izjemno nizki stroški uporabe, vzdrževanje je zmanjšano na najmanjšo možno mero.

Vozila lahko prilagodimo potrebam uporabnika, ob tem pa so na voljo številne možnosti (barva vozila, izbira motorja, možnost izbire zmogljivejših baterij, ki povečajo avtonomijo, ostale prilagoditve na željo uporabnika). Vsa električna vozila so bogato opremljena s široko paleto serijske in dodatne opreme, posebno projektirane, da zadovoljijo vse potrebe uporabnika.

Vozila so opremljena z inteligentnimi in tehnološkimi rešitvami, zagotavljajo izredno ekonomičnost vožnje 100 km/1,20 €) in prispevajo k varovanju okolja. Veliko pozornost pri dobavi električnih vozil dajemo javnemu sektorju, kmetijskemu sektorju, obratom v industriji in panogi turizma.

V svojem programu ponujamo

Električna vozila so namenjena za uporabo pri prevozu potnikov, blaga, surovin ter drugega reprodukcijskega materiala. Zagotavljajo izjemen prihranek pri pogonskih gorivih, stroških vzdrževanja in drugih stroških poslovanja. Vsa naša vozila so opremljena z dvokrožnim hidravličnim sistemom zaviranja, s sistemom obnavljanja energije SepEx in z vrhunskimi baterijami, ki izboljšujejo operativno kakovost.

Uporaba električnega vozila vam bo omogočila

  znižanje obratovalnih stroškov in stroškov uporabe,
  odpravo hrupa in emisij Co2. Ekološka, neslišna in enostavna prevozna sredstva,
  odpravo težav pri polnjenju in skladiščenju pogonskega goriva,
  boljšo prevoznost zaradi manjših dimenzij in manjšega obračalnega kroga.


Električna vozila po namembnosti

Delovna
električna vozila

Tovorna, komunalna in dostavna vozila

VEČ
Potniška
električna vozila

Vozila za prevoz potnikov…

VEČ
Mini busi
električni

Avtobus za prevoz oseb do 20

VEČ
Specialna
električna vozila

Vozila po naročilu kupca

VEČ