ANALIZA ZAHTEV UPORABNIKOV IN NAČRTOVANJE UPRAVLJANJA VOZNEGA PARKA

hp-v-4Prodajni predstavniki družbe Hoa Projekt dejavno sodelujejo pri procesu opredelitve zahtev bodočih uporabnikov vozil in določitve optimalnih konfiguracij vozil. Namen njihovega sodelovanja je zagotoviti učinkovito uporabo in izpolniti vsa pričakovanja stranke v zvezi z zanesljivostjo in kakovostjo. Omenjeni proces obsega izbiro moči motorja, programskih parametrov krmilnih sklopov, ustreznega baterijskega sklopa, sistema za prenos moči in bogate dodatne opreme.

Takšno sodelovanje zagotavlja uporabnikom električnih vozil izjemno konkurenčno prednost, saj je vsako vozilo posebej zasnovano in izdelano v skladu s specifičnimi zahtevami uporabnikov. Skupaj z naročnikom prilagodimo potrebe voznega parka, tako da poskušamo optimizirati stroške.

 

MISLI ZELENO – BODI COOL
Največja izbira električnih vozil v Sloveniji

VZDRŽEVANJE IN SERVIS VOZIL

hp-v-3Hoa Projekt zagotavlja svojim strankam prek svojega servisa ter svojih partnerjev servis v garancijskem roku in po njem. Vsa popravila (razen zahtevnejših popravil, ki se lahko opravijo le v servisnem centru) izvajamo na lokacijah strank. Hoa Projekt zagotavlja nabavo, dobavo in vgradnjo originalnih nadomestnih delov po najugodnejših cenah.

Hoa Projekt ponuja svojim strankam pogodbo o vzdrževanju, ki lahko obsega celo vrsto ukrepov za zagotovitev maksimalne razpoložljivosti voznega parka in vrhunskih storitev. Obenem zagotavlja tudi kakovost, hitrost in najugodnejšo ceno.

Za vse dodatne informacije pokličite nas!

 


 UPRAVLJANJE VOZNEGA PARKA

Za vas poskrbimo, da je vaš vozni park vedno v odličnem stanju.

  periodične preglede vozil,
  48-urno podporo,
  nadomestno vozilo,
  zagotovitev zalog nadomestnih delov za tip vozila v voznem parku stranke,
  upravljanje voznega parka.