Nekaj o nas

Hoa Projekt d.o.o. je ena izmed vodilnih družb v regiji na področju prodaje ekoloških lahkih vozil na električni pogon in je ekskluzivni uvoznik vozil znamke Italcar in Alke za Slovenijo in Hrvaško. Pod svojo streho združujemo prodajo električnih vozil in električnih polnilnih postaj ter tehnično podporo. V nekaj zadnjih letih smo uspeli približati svoje izdelke slovenskim državljanom in institucijam, pri čemer smo zelo ponosni na pozitivne odzive trga v zvezi z našimi izdelki in storitvami.

Hoa Projekt d.o.o. ponuja celostne rešitve in svetovanje za transport in notranji prevoz po turističnih, mestnih in industrijskih območjih ter parkih, vključno s snovanjem vozil, pomočjo pri izbiri ustreznega modela financiranja, upravljanjem voznega parka in sanacijo odsluženih prevoznih sredstev.

Zakaj Hoa Projekt?

Od drugih se razlikujemo zlasti po svojem pristopu k strankam, pri čemer dejavno sodelujemo pri iskanju rešitev, predstavitvi novih možnosti in tehnoloških dosežkov ter naših poprodajnih storitvah podpore in vzdrževanja. Pohvalimo se lahko, da so med našimi strankami hotelski kompleksi, mestna središča, nacionalni parki in nekatere vodilne svetovne institucije. Z velikim veseljem vam bomo predstavili svoje izdelke in storitve. Odločite se lahko za predstavitveno vožnjo, kjer si lahko ogledate možnosti, ki jih vozila ponujajo, lahko pa vam tudi odstopimo eno do naših predstavitvenih vozil v preizkusno uporabo.

Brez emisij Co2 okolju prijazna električna vozila. Največja izbira električnih vozil v Sloveniji!

Ekološka, neslišna in enostavna prevozna sredstva za vaše okolje…

Med znanimi družbami, ki pri notranjem prevozu uporabljajo električna vozila, so pokopališče Maribor, Nuklearna elektrarna Krško, Mestna občina Ljubljana, Zavod Tivoli, Občina Piran, Turistično podjetje Adria d.o.o., JGZ Brdo, Občina Velenje in drugi.

 

Nekaj podjetji, ki nam zaupa:

 Nuklearna elektrarna Krško
 Mesto Ljubljana (Kavalir)
Pogrebno podjetje Maribor d.o.o.
Stadion Stožice (Ambulanca)
Občina Piran (Maestro/Dostavko)
 Zračna luka Split
Adria Ankaran d.o.o.
Zdravstveni dom Celje
 Ljubljanski potniški promet d.o.o.
Občina Velenje
JGZ Brdo
Hotel Marita
Komunalno podjetje Velenje
Komunala Koper
 FURS
Valamar Hotels & Resorts