ELEKTRIČNE POLNILNE POSTAJE ZA VOZILA

električne polnilne postaje za vozila


Električne polnilne postaje EV Box in Cir Control izpolnijo vse vaše zahteve. Polnilno postajo odlikuje eleganten videz, hitro polnjenje (do 22 kW – hitra AC polnilna postaja) enostavnost, varnost in modularna zasnova, kar nam omogoča zanesljivo delovanje v vseh vremenskih pogojih in enostavno namestitev.

Električno polnilno postajo lahko namestimo na različne lokacije, odvisno od zahteve naročnika. Primerna je za zunanjo uporabo na javnih parkiriščih, avtobusnih postajališčih pred poslovnimi objekti, nakupovalnimi centri, bencinskimi črpalkami in v garažnih hišah. Električna polnilnica je na voljo v različnih barvah in z različno programsko opremo, katera omogoča varno identifikacijo, nadzor uporabnika in plačilo z inteligentno kartico, RFID ključem ali žetoni.

Na polnilnih postajah se lahko polnijo vsa električna vozila, ki so skladna s standardom IEC-61851. Možno je istočasno polnjenje enega ali dveh vozil (od 3,7 kW do 22 kW). Izbira ustrezne konfiguracije javne polnilne infrastrukture temelji predvsem na odločitvi o vašem poslovnem modelu nudenja storitve polnjenja. Naši svetovalci vam pomagajo izbrati ustrezno opremo in vam svetujejo pri integraciji električnih polnilnih postaj z vašimi obstoječimi poslovnimi rešitvami in storitvami.

 

V SVOJEM PROGRAMU PONUJAMO:

 


 

 

DOMA v garaži/na dovozu ali na za to namenjenem parkirnem mestu/parkirišču v skupni rabi (običajno za stanovanja).

V SLUŽBI na parkirišču vašega delodajalca, ki je rezervirano ali (delno) javno.

V JAVNOSTI na ulicah, na avtocesti in na katerem koli javnem parkirišču, ki vam pade na pamet – npr. nakupovalna središča, restavracije, hoteli, bolnišnice itd.


 

Čas polnjenja je odvisen od trenutne napolnjenosti akumulatorja, zmogljivosti vašega akumulatorja, kapacitete vaše polnilne postaje, nastavitev pa tudi od kapacitete energetskega vira vaše polnilne postaje (npr. doma ali na parkirišču vašega delodajalca). Popolno polnjenje priključnega hibrida navadno traja 1–4 ure, pri popolnoma električnih avtomobilih pa običajno 4–8 ur (od 0 do 100 %).

Povprečno so avtomobili doma parkirani do 14 ur na dan, v službi pa približno 8 ur na dan. Če imate v tem času na razpolago polnilno postajo, lahko ves ta čas izrabite za polnjenje avtomobila na 100 %.