ZAKAJ SO EKOLOŠKA VOZILA NA ELEKTRIČNI POGON DOBRA IZBIRA ZA VAŠE PODJETJE?

hp-v-2Ekološka, neslišna in enostavna prevozna sredstva, ki jih lahko uporabljate v proizvodnih obratih, skladiščih, mestnih jedrih ter pri prevozu na odprtem. Izjemno nizki stroški uporabe, vzdrževanje je zmanjšano na najmanjšo možno mero. Vozila lahko prilagodimo potrebam uporabnika, ob tem pa so na voljo številne možnosti (barva vozila, izbira motorja, možnost izbire zmogljivejših baterij, ki povečajo avtonomijo, ostale prilagoditve na željo uporabnika).

Vsa električna vozila so bogato opremljena s široko paleto serijske in dodatne opreme, posebno projektirane, da zadovoljijo vse potrebe uporabnika. Vozila so opremljena z inteligentnimi in tehnološkimi rešitvami, zagotavljajo izredno ekonomičnost vožnje (80 km/1 EUR) in prispevajo k varovanju okolja.

 

Ekološka vozila na električni pogon so bogato opremljena s široko paleto serijske in dodatne opreme. Vozila so opremljena z inteligentnimi in tehnološkimi rešitvami, ki zagotavljajo izredno ekonomičnost vožnje.

V SVOJEM PROGRAMU PONUJAMO:

EVElektrična vozila so namenjena za uporabo pri prevozu potnikov, blaga, surovin ter drugega reprodukcijskega materiala. Zagotavljajo izjemen prihranek pri pogonskih gorivih, stroških vzdrževanja in drugih stroških poslovanja. Vsa naša vozila so opremljena z dvokrožnim hidravličnim sistemom zaviranja, s sistemom obnavljanja energije SepEx in z vrhunskimi baterijami, ki izboljšujejo operativno kakovost.

 

vozila za prevoz potnikov
vozila za prevoz tovora
vozila za posebne namene “specialna vozila”
vozila za golf
komunalna vozila
električni skuter
polnilne postaje za električna vozila

 

 

 UPORABA ELEKTRIČNEGA VOZILA VAM BO OMOGOČILA:

znižanje obratovalnih stroškov in stroškov uporabe,
odpravo hrupa in emisij Co2. Ekološka, neslišna in enostavna prevozna sredstva,
odpravo težav pri polnjenju in skladiščenju pogonskega goriva,
boljšo prevoznost zaradi manjših dimenzij in manjšega obračalnega kroga.